Lyst på et håndarbeid ute i sola eller inne i regnet?

Sørg for å ha utstyret i orden! Ta en kikk innom Kriblende Gleders nettbutikk!

tirsdag 20. august 2013

Hakkenåler av bambus, med krok i begge ender


Fem hakkenåler med krok i begge ender
Tykkelse: 3 - 4,5 - 6 - 8 - 10 mm
Lengde: ca 25 cm


Dette er definitivt mitt favorittprodukt innen hakking, fordi det er så enkelt og utrolig anvendelig. Dessuten må du nok lete lenge for å finne et tilsvarende produkt til bedre pris.

Krok i begge ender, gjør det enklere å hakke runde produkter, som pannebånd, luer, votter, halser, pulsvarmere, puter, vesker og så videre.

Dette gjør det også mulig å hekle så bredt som du bare ønsker, fordi man plukker opp masker med den ene enden, og feller av med den andre enden.

Personlig, så synes jeg det er bra at de ikke er så veldig lange, på grunn av håndterligheten. Det er heller ikke nødvendig når det er krok i begge ender.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Artig å finne en blogg om hakking! Hvor store ting kan du hakke med krokene tenker du? Kan hakke flatt og rundt men er ikke så erfaren. Lene

Maria sa...

Hei Lene! Takk for kommentaren :) Det finnes vel egentlig ikke noen begrensning når det gjelder størrelse på arbeidet når man hakker med tokroksnåler. Så store eller små tepper, jakker, korger, puffer... jeg ser for meg at alt er mulig. Jeg har også vært innom tanken på å kombinere hakking og strikking i vanlige strikkesokker. En hæl eller såle i hakking vil gjøre strikkesokkene mye mer slitesterke. Hakkingen kan enkelt "integreres" i sokken, uten at man endrer på hvordan den strikkes. Hvis du skjønner... Jeg er på utforskingsstadiet selv, men liker godt å finne ut nyttige bruksområder til de forskjellige håndarbeidsteknikkene :) Lykke til videre med hakkingen!

Anonym sa...

Hørtes spennende ut og kombinere! Du må skrive hvordan det går:) Lene

Maria sa...

Det skal jeg gjøre :)