Lyst på et håndarbeid ute i sola eller inne i regnet?

Sørg for å ha utstyret i orden! Ta en kikk innom Kriblende Gleders nettbutikk!

tirsdag 20. september 2011

Ankelvarmere

Jeg hadde et par "mormor-strikkede" ullsokker som var utslitt under tåballene (helt forferdelig ord, men hva skal jeg ellers skrive...?!), ellers var de helt fine, faktisk, så jeg syntes det var for gale å kaste dem. Jeg fant i stedet fram en heklenål og rosa babyullgarn og klippet av den utslitte delen. 


Jeg rakte opp noen omganger så jeg var sikker på at det ikke var noen tråder som var klippet over, og så heklet jeg fastmasker i løkkene. I omgang nr 2 heklet jeg fastmasker og pikoter (forklaring finner du her). Det går selvfølgelig også an å hekle eller strikke sokkene ferdig, men disse ankelvarmerne er et meget overkommelig prosjekt for den utålmodige.


6 kommentarer:

mettehobby sa...

Wow!! Så lurt!!! Å så fint som det ble!! :)

Mamma sa...

Stilig da:-) godt og varmt fremdeles på beina

Ailin sa...

Så smart, det hadde aldri jeg kommet på;) De ble kjempefine. Rosa og grått er så søtt sammen. Håper dere har det bra<3 Klem fra Ailin

Maria sa...

Tusen takk, alle tre, for fine ord! :)

Ailin: Vi har det fint :) men det hadde vært veldig kjekt om du og Helene bodde i nabolaget, da! Oppdaget plutselig bloggen din! Ble skikkelig imponert! Du er jo kjempeflink!!!

Så til alle andre: Klikk på "Ailin", navnet på kommentaren over, og sjekk ut bloggen hennes :)

Ha en fin kveld :)

Ailin sa...

Hei;)
Ja, det er dumt at vi bor så langt borte. Savner virkelig noen å være trillepike på<3 Men det er bra du har blogg så jeg kan følge litt med likevel;)De kjeksene som du og ET bakte så veldig gode ut, så de må testes ut snart:)Gleder meg til å se hva det neste blir...

Ha en fin dag, alle sammen:)
Klem fra Ailin

Maria sa...

Ailin: Veldig kjekt å følge med på bloggen din også :) Ønsker deg og alle en super uke!