Lyst på et håndarbeid ute i sola eller inne i regnet?

Sørg for å ha utstyret i orden! Ta en kikk innom Kriblende Gleders nettbutikk!

torsdag 16. juni 2011

Orden i skapet

Jeg har ei svigerinne som er ekspert på system og orden. Og jeg er virkelig glad for at hun har fått smittet meg litt med denne tankegangen. Nå som vi har flyttet til et stort og romslig hus, tenker jeg at jeg skal få system på absolutt alt. Hver minste lille skuff skal være ryddig er målsettingen. Og kottene på loftet skal heller ikke slippe unna. Jeg er nok redd det vil gå ganske lang tid før målsettingen er nådd, men jeg har ihvertfall noe å strekke meg mot.I dag hadde jeg en ledig stund når ettåringen sov. Jeg fant fram sirkelsag, hammer og spiker. Vi har et lite skap i gangen som har hatt to veldig dype hyller. Dette skapet hadde vært veldig praktisk til bøttekott, om det ikke var for at hyllene var i veien for moppen. Så jeg delte de to hyllene på tvers, sånn at jeg satt igjen med fire, ikke så dype hyller. Nå er skapet mye mer praktisk. Jeg kan faktisk se hva som er i hyllene, pluss at jeg får plass til å henge mopper og feiebrett på veggen foran. Og støvsugeren har også fått sin plass i skapet.

Utrolig deilig å få orden på saker og ting! God natt :)

4 kommentarer:

Henriette sa...

Nå føler jeg meg beæret som omtales så fint i bloggen din(så langt jeg vet er jeg fremdeles din eneste svigerinne:) ).. er veldig glad for å inspirere, men må si du overgår meg med glans når du , som travel TRE-barnsmor, finner tid til å finne frem SIRKELSAG+++...imponerende!!!Du er noe for deg selv du :D

Maria sa...

:) :) Du fortjener en stor takk for inspirasjonen og eksempelet, Henriette!

Miriam S sa...

hihi.. du er så søt! Ingenting stopper deg, Maria. DU inspirere du, ALT er mulig for deg.. Jeg vet knapt hva en sirkelsag er jeg.

Hadde vært kjekt å se før og etterbildet av skap-prosjektet ditt! :) :)

Maria sa...

Miriam, :) Tusen takk for din hjertelige og oppmuntrende kommentar! :) :)

Vanskelig å få så veldig vakkert bilde av skapet, så dessverre... Men takk for tipset :) Det er mulig det blir flere lignende prosjekter, så da får jeg prøve på det :)